Прозоречни системи ot Jansen - метални

Jansen Economy 50: врати

Опростена геометрия и стройно тяло на профила, максимална стабилност - това са характерните белези на тази профилна серия. Резултат: рационална изработка и икономичен монтаж. Едно- и двукрилни врати с подвижни и / или неотваряеми горни и странични остъклени части - конструкциите, изпълнени с Jansen Economy 50 и Economy 60 предлагат креативен потенциал. Системите за врати Jansen Economy 50 и Economy 60 впечатляват с конструкцията си на каса и крило в една равнина, вътрешни и външни непрекъснати фуги, както и с двойното си уплътнение. В областта на прага по желание може да се постави автоматично падащо уплътнение.

Jansen Economy 50: прозорци

С монтажна дълбочина от само 50 (респ. 58,5 мм) за профила на крилото, системата Jansen-Economy 50 се използва и за производство на прозоречни крила. Наред с изпитания системен обков за всички видове отваряния към системата са включени и атрактивни дръжки за прозорци от алуминий и неръждаема стомана. Jansen Economy 50 има средно уплътнение в областта на фалца и едно вътрешно.


Jansen Economy 60 стомана - врати

С елегантните си и същевременно стабилни профили тази нова система от неръждаема стомана 1.4401 е особено подходяща за едно- и двукрили врати, както и неотваряеми остъклявания с еднакви видими ширини както при Jansen-Economy и Janisol - системата за врати. Предимството на материала е в отличната му корозионна устойчивост и свързания с това дълъг период. Системният обков също е от неръждаема стомана. Повърхността е байцвана, по желание видимите площи могат да бъдат шлифовани.
Jansen-Economy: врати неръждаема стомана
Суровината 1.4401 е изключително подходяща:
● В областта на индустрията
● В близост до произведения на изкуствата (съдържание на соли във въздуха)
● При завишени хигиенни изисквания
● В близост до улици (устойчивост на сол за поръсване при заледявания)
Jansen - Сгъваеми и плъзгащи се врати

За конструкцията на сгъваеми и плъзгащи се врати Jansen предлага универсален асортимент от профили с монтажна височина от 50 и 60 мм, аксесоари и обков, с помощта на които може да се реализира затварянето на почти всеки строителен отвор. Сгъваемите врати могат да бъдат поставени зад, пред или в отвора на халето, склада, помещението, да се отварят навътре или навън, както и разпределението на крилата да е според предпочитанията. Плъзгащите се врати са особено подходящи в случаите, когато говорим за целящи пестене на пространство конструкции. С пълнежните елементи от панели или стъкло биват задоволени всякакви изисвания за качествено строеж, независимо дали става въпрос за промишлено или административно строителство.Design by WebDesignVarna.net